Gastheer thuis

U heeft de wijnen in huis, de spijzen geregeld maar mist nog iemand die ze serveert, zodat u zich helemaal op het diner en gezelschap kan richten. Dan komt VINTEUR die gastvrijheid graag voor u verzorgen. VINTEUR factureert u dan €25,- per uur.
U kunt er óók voor kiezen om VINTEUR de wijnen en/of spijzen voor u te laten organiseren, zodat u totaal geen omkijken heeft en kunt genieten van het gezelschap en culinaire lekkernijen.
 

Wijnproeverijen

De wijnproeverijen van VINTEUR bestaan vooral uit Euregionale wijnen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Een basis wijnproeverij van VINTEUR wordt aangeboden voor minimaal 8 personen en bestaat uit minimaal 8 wijnen. Kosten van deze basisproeverij zijn €30,- per persoon.

Bij de proeverij worden crackers, dips en water geserveerd. VINTEUR zorgt voor glaswerk en ander proefmateriaal. Overige items is voor rekening van de organisator: de ruimte met meubilair, electra en eventueel aanvullende koeling. Indien deze faciliteiten niet aanwezig zijn, kan dat door VINTEUR geregeld worden tegen een meerprijs op basis van nacalculatie.

 Er zijn ook mogelijkheden voor alcoholvrije wijnproeverijen. 
 

Wijn-spijs 

De wijn-spijs arrangementen kunnen gecombineerd worden met een wijnproeverij van VINTEUR. Een wijnproeverij is pas compleet met spijscombinaties. Daarvoor worden 2 varianten aangeboden:

  • Apero-plankje: regionale kazen, vleeswaren, tappenades voor    € 15,- per persoon, minimaal 8 personen. 
  • Amuse - variatie van tartaren, ceviches, escabeches, rillettes, carpaccio’s van vlees, vis en groenten voor €25,- per persoon, minimaal 8 personen.

Indien u uw eigen diner aangekleed wenst te zien met een bijhorend wijnarrangement, kan dat vanaf 3 gangen vanaf 4 personen. VINTEUR serveert een bijpassend 3-gangenwijnarrangement van €20,- per persoon, ex.uurloon.

Check de beschikbaarheid van VINTEUR hier.

 

 

Tour de Terroir

Dat de regionale wijn bijzonder en van goede kwaliteit is, bewijst de Beschermde- Oorsprongs-Benamingen (BOB) van enkele wijngebieden. Het is nu ook mogelijk om wijngaarden georganiseerd te bezoeken. U krijgt een kijkje in de gaarden en leert het verhaal van de wijnmaker of  wijnmaakster zelf beter kennen. We proeven zeker ook enkele wijnen van  verschillende gaarden en één wijnbedrijf waar we een kijkje in de kelder nemen en het wijnmaakproces verder wordt uitgelegd. Flyer klik hier.

Bezoek aan diverse wijngaarden en het  proeven van verschillende wijnen kosten  €65,- p.p. bij 6 personen of meer. Indien u het programma wenst uit te  breiden met een lunch bij Wijnrestaurant Mes Amis  (Tongersestraat 5 Maastricht) met een Prix d’Amis van €35,- p.p. voor 3 gangen. 

De wijnreisboeking voor groepen vanaf 8 tot 40 personen dient u minimaal 14 dagen van te voren te reserveren en aan te betalen.  Aanmelden en meer info via mail@vinteur.nl.