Gastheer aan huis

U heeft de wijnen in huis, de spijzen geregeld maar mist nog iemand die ze serveert, zodat u zich helemaal op het diner en gezelschap kan richten. Dan komt VINTEUR die gastvrijheid graag voor u verzorgen. VINTEUR factureert u dan €25,- per uur.
U kunt er ook voor kiezen om VINTEUR de wijnen en/of spijzen voor u te organiseren zodat u totaal geen omkijken heeft.
 

Wijnproeverijen

De wijnproeverijen van VINTEUR bestaan vooral uit Euregionale wijnen. Daar kunnen spijzen op afgestemd worden. 

Een basis wijnproeverij van VINTEUR wordt aangeboden voor minimaal 8 personen en bestaat uit minimaal 8 wijnen: 2x wit uit de regio, 2x wit internationaal (zelfde druivensoorten), 2x rood uit de regio, 2x rood internationaal (zelf druivensoorten).

Kosten van deze basisproeverij zijn €30,- per persoon.

Bij de proeverij wordt brood en water geserveerd. VINTEUR zorgt ook voor glaswerk, ondersteunende presentatie en spuugemmers. Overige items is voor rekening van de organisator (denk aan elektra, aanvullende koeling, tafelwater en meubilair/opstelling). Indien deze faciliteiten niet aanwezig zijn, kan dat door VINTEUR geregeld worden tegen een meerprijs op basis van nacalculatie.


‘Wijn’ is er voor iedereen. Het kan zijn dat er (even) geen alcohol genuttigd kan worden. Er zijn mogelijkheden voor alcoholvrije wijnproeverijen. Graag maken we daar een maatgericht aanbieding voor. Informeer naar de mogelijkheden.
 

Wijn-spijs arrangementen

De wijn-spijs arrangementen kunnen betrekking hebben op een wijnproeverij van VINTEUR maar ook op uw diner of het diner dat VINTEUR voor u organiseert.
Een wijnproeverij is pas compleet met spijscombinaties. Daarvoor worden 2 varianten aangeboden:

  • Apero-plankje: regionale kazen, vleeswaren, tappenades voor € 15,- per persoon, minimaal 8 personen. 
  • Amuse - variatie van tartaren, ceviches, escabeches, rillettes, carpaccio’s van vlees, vis en groenten voor €25,- per persoon, minimaal 8 personen.

Indien u uw diner aangekleed wenst te zien met een bijhorend wijnarrangement, kan dat vanaf 3 gangen vanaf 4 personen. VINTEUR serveert een bijpassend 3-gangenwijnarrangement van €20,- per persoon, ex.uurloon.

Alle bovenstaand arrangementen zijn incl. BTW en exclusief reiskosten.

Check de beschikbaarheid van VINTEUR hier.

VINTEUR On Tour: ook te vinden op festivals en gastronomische evenementen in de EUregio. Tevens organiseert VINTEUR haar eigen proefevents. Klik hier
 

 

Tour de Terroir

Dat de regionale wijn bijzonder en van goede kwaliteit is, bewijst de Beschermde- Oorsprongs-Benamingen (BOB) van enkele wijngebieden. Het is nu ook mogelijk om wijngaarden georganiseerd te bezoeken. U krijgt een kijkje in de gaarden en leert het verhaal van de wijnmaker of  wijnmaakster zelf beter kennen. We proeven zeker ook enkele wijnen van  verschillende gaarden en één wijnbedrijf waar we een kijkje in de kelder nemen en het wijnmaakproces verder wordt uitgelegd. Flyer klik hier.

Bezoek aan diverse wijngaarden en het  proeven van verschillende wijnen kosten  €65,- p.p. Indien u het programma wenst uit te  breiden met een lunch bij Wijnrestaurant Mes Amis  (Tongersestraat 5 Maastricht) met een Prix d’Amis van €35,- p.p. voor  3 gangen.  De wijnreisboeking voor groepen vanaf 8 tot 40 personen dient u minimaal 7 dagen van te voren te reserveren en aan te betalen. Individuele boekingen vanaf 2 personen alleen op zaterdag. Aanmelden en meer info via mail@vinteur.nl.