Gastheer thuis

U heeft de wijnen in huis, de spijzen geregeld maar mist nog iemand die ze serveert, zodat u zich helemaal op het diner en gezelschap kan richten. Dan kom ik als VINTEUR die gastvrijheid graag voor u verzorgen, zodat u zich helemaal op het diner en gezelschap kan richten.  Ik verzorg dit voor €25,- per uur.
U kunt er óók voor kiezen om mij zowel de wijnen als de spijzen voor u te laten organiseren, zodat u totaal geen omkijken heeft en kunt genieten van het gezelschap en culinaire lekkernijen.

Wijnproeverijen

De wijnproeverijen van VINTEUR bestaan vooral uit Euregionale wijnen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Een basis wijnproeverij van VINTEUR wordt aangeboden voor minimaal 8 personen en bestaat uit minimaal 8 wijnen. Kosten van deze basisproeverij zijn €30,- per persoon.

Bij de proeverij worden crackers, dips en water geserveerd. VINTEUR zorgt voor glaswerk en ander proefmateriaal. Overige items zijn voor rekening van de organisator zijn o.a. de ruimte met meubilair, electra en eventueel aanvullende koeling. Indien deze faciliteiten niet aanwezig zijn, kan dat door VINTEUR geregeld worden tegen een meerprijs op basis van nacalculatie.

 Er zijn ook mogelijkheden voor alcoholvrije wijnproeverijen. 
 

Wijn-spijs 

Een wijnproeverij is eigelijk pas compleet indien lekkere combinaties met spijzen gemaakt kunnen worden. Voor die spijzen  worden 2 varianten aangeboden:

  • Apero-plankje: regionale kazen, vleeswaren, tappenades voor    € 15,- per persoon, voor minimaal 8 personen. 
  • Amuse - variatie van tartaren, ceviches, escabeches, rillettes, carpaccio’s van vlees, vis en groenten voor €25,- per persoon, voor minimaal 8 personen.

Indien u uw eigen diner aangekleed wenst te zien met een bijhorend wijnarrangement, kan dat vanaf 3 gangen voor minimaal 4 personen. VINTEUR serveert dan een bijpassend 3-gangen wijnarrangement voor €20,- per persoon, ex.uurloon.

Check de beschikbaarheid van VINTEUR via mail@vinteur.nl

 

 

Tour de Terroir

Dat Limburgse wijn bijzonder en van goede kwaliteit is, bewijzen de Beschermde- Oorsprongs-Benamingen (BOB) in deze regio. Het is mogelijk om de wijngaarden in deze gebieden samen met mij georganiseerd te bezoeken. U krijgt een kijkje in de gaarden en leert daardoor ook de wijnmakers en-maaksters beter kennen. Ik laat u enkele wijnen van verschillende gaarden proeven. Bij één wijnbedrijf neem ik u meer voor een kijkje in de kelder waar het wijnmaakproces uitgebreid wordt uitgelegd.

Voor de flyer klik hier of bezoek de website wijnreisinlimburg.nl

Het bezoek aan 4 wijngaarden en het proeven van verschillende wijnen tijdens de tour kost €65,- p.p. bij 6 personen of meer. 

De wijnreisboeking voor groepen vanaf 8 tot 40 personen dient u minimaal 14 dagen van te voren te reserveren en aan te betalen.  Aanmelden en meer info via mail@vinteur.nl.