Gastheer thuis

U heeft de wijnen in huis, de spijzen geregeld maar mist nog iemand die ze serveert, zodat u zich helemaal op het diner en gezelschap kan richten. Dan kom ik als VINTEUR die gastvrijheid graag voor u verzorgen, zodat u zich helemaal op het diner en gezelschap kan richten.  Ik verzorg dit vanaf €35,- per uur.
U kunt er óók voor kiezen om mij zowel de wijnen als de spijzen voor u te laten organiseren, zodat u totaal geen omkijken heeft en kunt genieten van het gezelschap en culinaire lekkernijen.

Wijnproeverijen

De wijnproeverijen van VINTEUR bestaan vooral uit Euregionale wijnen. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Een basis wijnproeverij van VINTEUR wordt aangeboden voor minimaal 8 personen en bestaat uit minimaal 6 wijnen. Kosten van deze basisproeverij zijn €25,- per persoon. Indien de groep kleiner is, geldt een bodembedrag van € 150,-. Klik hier voor een impressie...

Bij de proeverij worden crackers, dips en water geserveerd. VINTEUR zorgt voor glaswerk en ander proefmateriaal. Overige items zijn voor rekening van de organisator zijn o.a. de ruimte met meubilair, electra en eventueel aanvullende koeling. Indien deze faciliteiten niet aanwezig zijn, kan dat door VINTEUR geregeld worden tegen een meerprijs op basis van nacalculatie. 

Vinteur heeft toegang tot de prachtigste proeflocaties van Maastricht e.o. Klik hier voor meer info.

 Er zijn ook mogelijkheden voor alcoholvrije wijnproeverijen. 
 

NIEUW 2020: VinteurSunset! Terwijl de vogels hun ochtend of avondlied zingen, het land voorzichtig ontwaakt of juist in rust treedt en er een nieuw dagdeel ons nadert, genieten wij samen van regionale hapjes en 2 proefglazen Limburgse wijn. Vinteur deelt met jullie zijn kennis over deze prachtige streek, -gerechten en de wijn. Dit bijzondere moment duurt ongeveer een uur en kost 12,50 p.p. Je kunt je per app opgeven via 0618338522 en dan volgt meer info over data, tijden en locaties waarvoor je je kunt opgeven. Klik hier voor meer info.

Wijn-spijs 

Een wijnproeverij is eigelijk pas compleet indien lekkere combinaties met spijzen gemaakt kunnen worden. Voor die spijzen  worden 2 varianten aangeboden:

  • Apero-plankje: regionale kazen, vleeswaren, tappenades vanaf € 15,- per persoon, voor minimaal 8 personen. 
  • Amuse - variatie van tartaren, ceviches, escabeches, rillettes, carpaccio’s van vlees, vis en groenten vanaf €25,- per persoon, voor minimaal 8 personen.

Indien u uw eigen diner aangekleed wenst te zien met een bijhorend wijnarrangement, kan dat vanaf 3 gangen voor minimaal 6 personen. VINTEUR serveert dan een bijpassend 3-gangen wijnarrangement voor €20,- per persoon, ex.uurloon.

Check de beschikbaarheid van VINTEUR via mail@vinteur.nl

 

 

Tour de Terroir

Dat Limburgse wijn bijzonder en van goede kwaliteit is, bewijzen de Beschermde- Oorsprongs-Benamingen (BOB) in deze regio. Het is mogelijk om de wijngaarden in deze gebieden samen met mij georganiseerd te bezoeken. U krijgt een kijkje in de gaarden en leert daardoor ook de wijnmakers en-maaksters beter kennen. Ik laat u enkele wijnen van verschillende gaarden proeven. Bij één wijnbedrijf neem ik u meer voor een kijkje in de kelder waar het wijnmaakproces uitgebreid wordt uitgelegd.

Voor de flyer klik hier of bezoek de website wijnreisinlimburg.nl

Voor een impressiefilmpje, klik hier.

Het bezoek aan wijnbedrijven en wijngaarden en het proeven van verschillende wijnen tijdens de tour is vanaf €45,- p.p.  

De wijnreisboeking voor groepen vanaf 4 tot 45 personen dient u minimaal 14 dagen van te voren te reserveren en aan te betalen.  Aanmelden en meer info via mail@vinteur.nl.